«Київтелефільм» розпочав зйомки серіалу «Подолання»

8 Вересня 2021
{{ item.title }}

Знімальна група «Кінокомпанії «Київтелефільм» розпочала роботу з виробництва 16-серійної гостросюжетної мелодрами «Подолання».

Режисером-постановником картини виступив Юрій Осіпов, оператор-постановник – Андрій Шкір.

«У нас дуже хороша група, дивовижні артисти, прекрасні продюсери і телеканал. У нас все добре. І, виходячи з цього, думаю, буде хороше кіно. Не просто думаю, а впевнений в цьому», – зазначає режисер.

Свою роль у завоюванні глядацької уваги, поза сумнівом, зіграє також захопливий і непередбачуваний сюжет картини, в якому тісно переплітаються детективні і мелодраматичні лінії. Сценарій авторства Ніни Абрикосової повний інтриг і несподіваних сюжетних поворотів, що раз у раз примушують поглянути під новим кутом не лише на події, що відбуваються, але і на сутність кожного з героїв.

У центрі сюжету опиняється сім’я слідчого-початківця Рити Сорокиної, роль якої виконає відома актриса Олена Коломіна.

Мама головної героїні гине за дивних обставин в результаті пожежі. Слідство встановлює, що це був нещасний випадок, проте дівчина відмовляється в це вірити. І практично переконана, що батько і її хлопець Артем – досвідчені оперативники – від неї щось приховують.

Сам Микола Петрович – тато Рити – дуже гостро реагує на втрату. Він не в силах змиритися не лише з утратою, але і з обставинами загибелі дружини, які вказують на те, що останні хвилини життя вона провела з коханцем.

Тема зради для нього дуже болюча і, як з’ясувалося, не раз ставала предметом сварок з дружиною, що разом з несподівано виявленими подробицями його життя кидає на нього тінь підозри. Рита не хоче вірити, що до смерті матері якось причетний батько, але в той же час не залишає думок про відновлення розслідування.

Забути про це на деякий час її примушує лише низка нових драматичних подій в сім’ї і стосунках з коханим. А також проблеми на роботі, викликані тиском місцевих еліт в особі успішного бізнесмена Михайла Видновського. Будучи максималістом по життю, вона намагається протистояти несправедливості і корупційним схемам в системі правосуддя. Проте удари недоброзичливців виявляються настільки сильними, що іноді їй здається – вона не в силах тримати їх самостійно.

Здолати усі перешкоди на своєму шляху дівчині допомагають її проникливість і принциповість в роботі. Роблячи крок за кроком для розплутування злочинів, стикаючись при цьому з нерозумінням і зрадою, вона все ж докопується до суті кожного з них. І несподівано для самої себе, беручись за чергове розслідування, на останніх хвилинах завершальної серії нарешті з’ясовує причини і обставини загибелі власної матері.

Ключові ролі в картині разом з Оленою Коломіною виконають також такі відомі артисти, як Олександр Константинов, Кирило Кузнєцов, Олександр Наумов, Юрій Осіпов, Олена Яковлєва, Анна Лутцева, Софья Ардова, Костянтин Октябрьский, Олег Москаленко, Володимир Гладкий, Анна Розстальна та ін.

Зйомки детективної мелодрами проходитимуть в Києві і Київській області і продовжаться до листопада поточного року включно. Виробництвом серіалу «Кінокомпанія «Київтелефільм» займається за замовленням телеканалу «СТБ».

***

Нагадаємо, напередодні завершилися зйомки серіалів «Грім серед ясного неба» і «Провінціал». Знятий матеріал знаходиться на етапі постпродакшну.

___________________________

«Подолання»

***

16 серій

Мелодрама

2021 р.

***

Автор сценарію: Ніна Абрикосова

Режисер-постановник: Юрій Осіпов

Оператор-постановник: Андрій Шкір

Художник-постановник: Віталій Шаматієнко

Художник по костюмах: Анна Крупницька

Художник по гриму: Олена Дубина

Лінійний продюсер: Артем Суліга

Виконавчий продюсер: Павло Карван

Продюсери телеканалу «СТБ»: Людмила Семчук, Катерина Шевелюк

Генеральний продюсер: Валентин Опалєв

Читайте також