Новини

Олександр Роднянський виграв під новий рік мобільний телефон, а Анна Безулик – 32 тисячі гривень

22 Жовтня 2020

Щоправда, Олександр Роднянський в успіху не сумнівається: «Ми себе відчуваємо впевнено, я б не сказав «нахабно», але впевнено! «1 + 1», як зазвичай, продемонструє клас! Пропоновані проекти, які ми спеціально підготували до Нового року, буде дуже важко перемогти в ефірі. Я думаю, всі «залипнуть» на кнопці «1+1» …

До речі, сам генеральний продюсер каналу збирається зустріти прихід нового тисячоліття в Москві – він буде запалювати «вогні» зі своїми старими друзями. Можна припускати, що в числі останніх з’явиться і Костянтин Ернст зі своєю сім’єю, який до речі, приберіг для України подарунок. Але про це нижче…

Ігор Слісаренко зустріне Новий рік під водою, а Ольга Герасим’юк – в хатинці на курячих ніжках

Зйомки новорічних ігор програми «Перший мільйон» пройшли в теплій, дружній обстановці і в добре знайомій нам всім компанії – зірок «1+1». А Деном Морозом, вірніше, Санта Клаусом став ведучий «Першого мільйона» Данило Яневський. За одну ніч, перед зйомками, стилісти каналу «1 + 1» виготовили для нього ексклюзивний червоний з білою облямівкою костюм (каптан, штани і ковпак, а також накладної живіт-подушку для солідності). За визнанням Яневського, не так вже й часто ведучі «1 + 1» збираються всі разом, тим більше, з настільки цікавого, азартного і, головне, грошового приводу. Правда, сам Ден Яневський буде зустрічати Новий рік далеко від батьківщини, в Америці, куди він за традицією вирушить зі своєю дружиною під Різдво в гості до тещі.

Першим до ігрового столу дорвався телефілософ Анатолій Борсюк, який збирається за традицією зустріти Новий рік у сімейному колі. Анатолій Давидович успішно пройшов перший відбірковий тур, парирував випад Яневського, що не «борода робить чоловіка розумним», а потім зажадав перерахунку замурованого в декорації мільйона гривень, однак цю процедуру вирішили відкласти.

Зірка ТСН Алла Мазур розповіла про своє польське коріння і здивувала досконалим знанням казки про Рукавичку. Новий рік телеведуча зустрічатиме в компанії своїх старих студентських друзів – з кумами і хрещеником Єгором.

Ще один ТСНовець, Олесь Терещенко, виявився асом у «казковому» питанні, пояснивши це тим, що він (наймолодший з ведучих «1 + 1») ще не дуже далеко пішов від дитинства. До речі, Олесь сказав, що це останній Новий рік, який він зустріне з батьками. У новому тисячолітті це свято він збирається відзначати вже з друзями.

Коли на ігровий майданчик нарешті увірвалися Пан Кумко і Кум Панько (Віктор Андрієнко та Валентин Опалєв), провідний Санта Клаус заявив, що знімає з себе відповідальність за те, що відбувається. І мав рацію. Навіть в гонитві за мільйоном вони не змогли стати трохи серйозніше. Щоправда, використали підказку «дзвінок другу» на всі 100% – подзвонили генеральному продюсеру «1+1» Олександру Роднянському. Лагідно охрестивши Кумка і Панька «жалюгiднімі потвора», Роднянський проте відповів на питання правильно і виграв мобільний телефон. Новий рік Віктор Андрієнко та Валентин Опалєв зустрінуть на роботі: Пана Кумка і Кума Панька запросили виступити в одному з нічних клубів Одеси.

Першою до рубежу в 32 тисячі гривень дісталась Анна Безулик, спираючись в своїх відповідях на знання психології, кокетство та… підказки- «маячки» від ведучого. На цей момент Анна була вже зовсім щаслива, оскільки здійснила свою найзаповітнішу мрію. Напередодні Нового року вона подарувала собі поїздку в Рим, де пройшла під воротами чотирьох знаменитих соборів, а це – запорука щастя в новому столітті.

Найзагадковіші речі почали відбуватися на майданчику, коли за ігровий стіл сіла Ольга Герасим’юк. У найбільш напружений момент, наприклад, у неї згас монітор… Містика, одним словом. До речі, сама містична українська телеведуча збирається зустріти Новий рік подалі від цивілізації, де-небудь в глухому лісі, в хатинці, у вузькому колі друзів.

Фінальним гравцем «Першого мільйона», згідно з жеребкуванням, став Ігор Слісаренко. Як і належить чоловікові, він з гідністю і гумором пройшов випробування на ерудицію і витримку, а ось для глядачів каналу цей іспит почнеться тільки 31 грудня і закінчиться 1 січня. Саме в цей час Ігор Слісаренко зустрічатиме Новий рік під … водою. Справа в тому, що він вже рік займається дайвінгом, тому бій курантів вирішив зустріти в Сімеїзі, занурившись під воду з пляшкою «Шампанського» в руках.

Заробивши грошенят на «Першому мільйоні», особовий склад «Комедійного квартету» – Валентин Опалєв, Віктор Андрієнко, Юрій Стіцковський і Олексій Акопян – замутили свою новорічну програму «Новорічний комедійний квартет». 31 грудня театр «Мамаду завжди продакшн» засяде в святковому шинку-кабаре. У «бойових діях» за столом, на столі і під столом будуть задіяні популярні гумористи, відомі шоумени і зірки української естради. Поки «чудова четвірка» назвала імена лише деяких учасників програми: Сергій Сивохо, Вєрка Сердючка, команда кавеенщиків-шоуменів «Люди в білому» (колишня команда ХАІ).

У новорічну ніч Людмила Гурченко стане Земфірою, а Алла Пугачова – Клавдією Шульженко

До речі, про КВН! У дні новорічних свят в ефірі «1+1» – півфінал та фінал всіма улюбленої, азартної і захоплюючої гри під керівництвом легендарного Олександра Маслякова. Улюбленці уболівальників, глядачів у залі і телеглядачів – команди «Тапкіни діти» (Тамбов), «95-й квартал» (Кривий Ріг), «ПП» (Мінськ), «Три товстуни» (Хмельницький), «Чотири татарина» ( Казань) в новорічні дні будуть жартувати… про глобальне – про настання нового століття, нового міленіуму і нового року – 2000 + 1.

Традиційний проект ОРТ вже вдруге буде показувати канал «1+1». У новорічну ніч на каналі – «Старі пісні про головне. Постскриптум» – 23 шлягера XX століття у виконанні найулюбленіших артистів.

Хіти шведських ідолів «АББА» і секс-символу 50-х Мерилін Монро… Шарм француженки Едіт Піаф… «Шаланди повні кефалі» Марка Бернеса… Сюжетна лінія програми вельми заплутана, але, судячи з усього, запозичена зі знаменитого голлівудського фільму «Чотири кімнати». В одній з «кімнат» з’являється Валерій Меладзе з піснею «Ах, це весілля співало й танцювало», в іншій – Олександр Буйнов з шансоном Луї Армстронга «Let my people go», на естраді – новоявлена Мерилін Монро (Анжеліка Варум). Коридором шастають божевільні «Іванушки» в жіночих костюмах і збірна солянка «АББА» – Христина Орбакайте, Діма Маліков, Ігор Ніколаєв, Марина Хлєбнікова… На автомобільній стоянці влаштовує шоу Максим Леонідов (не власною персоною, звичайно, а в безсмертному образі Елвіса Преслі ). Ну і, як в будь-якому псевдогангстерському сюжеті, є китайська пральня, де Леонід Агутін співає ті самі «Шаланди». А в скверику на лавці сидить Таня Буланова і наслідує Едіт Піаф. Ну і фантазія у телевізійників! Кажуть, в «Старих піснях про головне. Постскриптум» бере участь Людмила Марківна Гурченко з піснею … Земфіри «Хочеш?» Незважаючи на найскептичніші прогнози, Алла Борисівна також була задіяна в зйомках. Вона заспівала старовинну пісню французьких моряків «О, голубка моя», раніше її виконувала Клавдія Шульженко. Її чоловік, Філіп Кіркоров, перетворився в «Старих піснях» в Ріккі Мартіна. Чи можливо таке? Втім, в новорічну ніч можливо все!

Підготувались до святкування Нового року і дизайнери каналу. Знайомі ритми фокстроту, брейк-дансу, танго, вальсу і рок-н-ролу змінили фігурне катання і музика від «Братів Гадюкіних». Замість запальних танцюристів заковзали по льодовому катку фігуристи Школи олімпійського резерву: зовсім малюки і вже визнані, імениті спортсмени. Серед яких, між іншим, навіть чемпіон Європи в чоловічому одиночному катанні Дмитро Дмитренко.

Читайте також