Перестрілки, погоні і бійки: «Київтелефільм» продовжує зйомки серіалу «Провінціал»

7 Липня 2021
{{ item.title }}

Знімальна група «Кінокомпанії «Київтелефільм» на чолі з режисером-постановником Сергієм Щербиним продовжує роботу над 24-серійним гостросюжетним серіалом «Провінціал».

Картина вийде в ефір вже восени поточного року. У ній тісно переплетені детективна і мелодраматична лінії, а іронічні діалоги і курйозні ситуації, в яких опиняються головні герої, додають їй такої необхідної для балансу настроїв комедійної ноти.

Кожна серія серіалу – це нова захоплива історія, в центрі якої завжди опиняється головний персонаж – капітан поліції Микола Семашко.

В результаті розслідування резонансної справи він, молодий провінційний дільничний, отримує підвищення і переводиться на службу в місто, де разом з колегами із спецвідділу з боротьби зі злочинністю, береться розплутувати найбільш гучні кримінальні злочини.

Допитливість розуму, принциповість в роботі і дух авантюризму допомагають йому докопатися до суті будь-якої справи. Проте у боротьбі за справедливість він сам нерідко опиняється під ударом недоброзичливців і ризикує втратити не лише роботу, але і кохану жінку.

Ключові ролі в картині виконають такі відомі артисти, як Олексій Морозов, Олександр Пашков, Оскар Кучера, Дмитро Шевченко, Олександр Наумов, Микола Боклан, Сергій Дєньга, Юлія Юрченко, Влада Веревко, Анатоль Фон-Філандра, Олег Стальчук та ін.

Як відмічають творці серіалу, він буде насичений экшн-эпізодами, серед яких, – сцени бійок, погонь і перестрілок. Більшість цих трюків глядачі побачать у виконанні самих артистів.

До постановок же більш високого рівня складності, як, наприклад, погоні на автомобілях, за словами постановника трюків, директора Ліги каскадерів України Назара Майбороди, залучаються дублери.

В той же час, каже він, незалежно від рівня складності подібних епізодів, підхід до їх підготовки і реалізації вимагає однакової серйозності.

«У нашій справі дрібниць не буває. Кожна дрібниця може бути фатальною. У зв’язку з цим підхід однаково серйозний до усіх сцен», – підкреслює він.

***

Нагадаємо, зйомки серіалу «Провінціал» стартували в квітні і продовжаться до серпня поточного року включно. Знімається картина в Києві і Київській області.

___________________

«Провінціал»

***

24 серії

Кримінальна мелодрама

2021г.

***

Автор сценарію: Георгій Конн

Режисер-постановник: Сергій Щербин

Оператор-постановник: Антон Вербин

Художник-постановник: Олександр Уколов

Художник по костюмах: Тетяна Зубарєва

Художник по гриму: Ірина Бойцова

Директор знімальної групи: Артем Суліга

Виконавчий продюсер: Павло Карван

Генеральний продюсер: Валентин Опалєв

 

Читайте також